iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Боби Браун пуска томче със скандални разкрития за Уитни Хюстън

Боби Браун пуска томче със скандални разкрития за Уитни Хюстън 06_1465710367

Боби Браун, мъжът на Уитни Хюстън, пуска на американския книжен пазар томче със скандални разкрития за семейния си живот с феноменалната певица, която почина от свръхдоза, като автобиографията прелива от пикантерии, секс, наркотици и насилие, предадоха световните агенции.

Рапърът твърди, че покойната му бивша съпруга е пушела марихуана заедно с дъщеря им Боби Кристина. Той не пести и подробности около съвместното им битие и последвалите разрив и развод. Сред предполагаемите еротични партньорки на Браун са Джанет Джексън и Мадона. Както е известно, Боби има и многократни сблъсъци със закона. Певецът обаче отхвърля обвиненията на близките на Уитни, че той е виновникът за нейните проблеми. Според него Уитни е започнала първа да употребява кокаин и е продължила с дрогата и след като той вече е бил "чист".

Всъщност самата певица през 2010-а разказва пред Опра Уинфри, че в един момент дрогата се е превърнала във всекидневие за нея - най-вече заради конфликтите с Браун. След поредица от шум и спекулации в медиите Хюстън подава срещу Боби жалба за домашно насилие. Това се случва само шест месеца след като в интервю за списание "Ролинг стоун" се кълне, че е щастлива. Уитни, която като дете иска да стане учителка или ветеринарен лекар, а по-късно става една от най-феноменалните поп диви в света, споделя: "Боби беше първият мъж от бизнеса, с когото мога да бъда истинска - земен и готин. Когато ми предложи, му казах: "Забрави, няма начин. Сватба не влиза в плановете ми." След година обаче се влюбих в него. И на втория път казах "Да"." Уитни дълго време се защитава от обвиненията в хомосексуална любов с дългогодишната си приятелка Робин Кроуфорд. Самият Боби има три незаконни деца от две други жени.

Източник: standartnews.com

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.