iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Българите не обичат да си стоят у дома

Българите не обичат да си стоят у дома 05_1431523773

Българите най-много мразят да си стоят вкъщи, затова гледат всяка свободна минута да са навън, като пред седенето на дивана нашенците предпочитат дори ходенето за хляб и мляко, пътуването до вилата или просто наливането с бира в парка или пред блока.

Българските жени пък имат две големи мечти - да постват "състоянията" си във Фейсбук или да наготвят на мъжете си вкусна манджа, за която после да ги потупат по рамото.

Данните са част от прочуване на известна наша пивоварна - "В какво наливат свободното си време българите", а Ваня Щерева е едно от лицата на кампанията. Писателката от своя страна призна, че предпочита да "налива" свободното си време в приключения.

Идната седмица тя ще сбъдне една от щурите си детски си мечти, а веселяшкото начинание ще бъде качено на сайта timewellspent.bg. Това обаче не пречи на Ваня да се оплаче от приключенския дух на собствената си дъщеря.

Наскоро дори й се наложило да прибира Мила от полицията. Оказало се, че девойката решила да се вози в контейнер за боклук заедно с приятелка, за което била задържана. Ваня платила глоба, а Мила оставила показания с червило.

Източник: novinar.bg

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.