iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Българинът Янко Цветков публикува картата „Светът според Доналд Тръмп“

Българинът Янко Цветков публикува картата „Светът според Доналд Тръмп“  11_1478877297

Българинът Янко Цветков публикува картата „Светът според Доналд Тръмп“ в своя „Атлас на предразсъдъците“, като след като картите на Цветков станаха много популярни в интернет, той публикува саркастичните изображения в две книги, а съвсем скоро излезе и електронното издание на „Атлас на предразсъдъците: Пълна колекция от карти на стереотипите“. (atlasofprejudice.com)

Най-новата работа на Янко Цветков – „Светът според Доналд Тръмп“, беше определена от интернет пространството като „една истински красива творба“.

Цветков е обърнал внимание на всички особености на Тръмп.

Например, когато каза, че ще забрани на всички мюсюлмани да влизат в САЩ, защото са опасност за сигурността.

Или пък мнението на Тръмп, че всички мексиканци са изнасилвачи. „Когато Мексико изпраща хората си, те не изпращят най-доброто. Не изпращат вас. Не изпращат теб. Изпращат хора, които имат много проблеми и носят тези проблемми със себе си. Те пренасят дрога. Те пренасят престъпност. Те са изнасилвачи! И предполагам, някои са добри хора…“, каза неотвадна Тръмп.

В блога си Янко Цветков написа: „Тръмп е модерният Икар – той е пеперуда, която си мисли, че може да предизвика ураган. Проблемът е, че не може да лети. Време да се изправим пред действителността: Тръмп, който е хитър бизнесмен, притежава психиката на потенциален алкохолик, чийто единствен опит в политичесия дебат започва и приключва в кръчмата. Ако си малко по-сантиментален, би могъл да си го представиш като чичото расист, за който още те е грижа, защото дълбоко в сърцето си той е „добър човек“. Да бъдеш идиот те извинява за идиотските ти действия. Да бъдеш умен човек, който се държи като идиот – ни най-малко.“

„Светът според Доналд Тръмп“ нарича Китай „Експерти по стените“, САЩ с гръмкото „Тръмп“, половин Африка „Терористи“, а другата половина „Родината на Обама“, Русия – „Убийци на ИДИЛ“, Австралия – „Опера в пустинята“, цяла Южна Америка – „Ферма за Мис Вселена“, а Европа – „Нова Мека“.

Източник: trud.bg

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.