iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Loading

Бередин се подигра с Антония Петрова, не й дава развод

Бередин се подигра с Антония Петрова, не й дава развод 10_1475932140

"Мис България 2006" Антония Петрова-Бередин скоро няма да се отърве от фамилията след тирето, въпреки че вече стори това в профила си във "Фейсбук", като нейният съпруг Александър Бередин категорично е отказал да й даде развод, той продължава да се държи като семейн мъж и да счита блондинката за своя семейна половинка, разкриват познати на заможния братушка.

Антония Петрова наскоро призна, че е взела решение да се разведе с руския милионер. Тя разкри, че двамата не живеят заедно от няколко месеца, а този за този факт Агенция ПИК писа няколко пъти, доста преди Антония да го огласи публично.

По думите на самата миска, в момента тя е в процес на развод със своя съпруг, но по всичко личи, че г-жа Бередин скоро няма да се отърве от фамилията на съпруга си.

Преди броени минути милионерът откровено се подигра с все още законната си съпруга. В социалната мрежа той качи снимки от екзотичните му семейни пътешествия с Антония, придружени със следния пост: "Публикувайки тези снимки искам да напомня на съпругата ми колко е кратък пътят от Малдивите и Лос Анджелис до "Магнетичните Лещен и Ковачевица".

По този начин Бередин открито се присмя на Антония, чийто последни фотоси са от двете родопски села.

Руснакът, който гледа като писано яйце миската, докато бяха заедно, нямал никакви намерение да е пуска лесно от семейните окови. Мъжкото му его малко или много било наранено от това, че години наред Антония живееше като царица на негови разноски и след като обиколи всички екзотични точки по света, го замени с по-млад мъж.

Източник: perniknews.com

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

На тази дата в миналото

10-Декември-2016

11-Декември-2015

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.