iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Белезите могат да бъдат излекувани

Белезите могат да бъдат излекувани 04_1461475787

Много хора имат погрешното схващане, че белезите са за цял живот или единственото им лечение е пластичната операция. Други хола пък смятат, че те могат да бъдат лекувани с медикаменти само когато са нови.

В действителност всеки белег, независимо от своя произход и възраст, има шанс за успешно премахване чрез точния препарат за лечение на белези.

ДжинДжира Медикасол е нов иновативен продукт от козметичната серия GinGira, който заличава белезите и предотвратява тяхната поява. Силата на този уникален високоефективен продукт се крие в неговата изключителна съставка - пречистен екстракт от Centella asiatica. Тя стимулира синтеза на т.нар. "добър" колаген (тип 1), като по този начин ускорява зарастването и правилната епителизация на раната. Освен това ускорява образуването на нови капиляри и подобрява кръвообращението, което допълнително ускорява процеса на заздравяване. Оказва противовъзпалителен и антимикробен ефект, създавайки защитна бариера срещу микроорганизмите и предотвратява настъпването на инфекция. Но най-важното - ДжинДжира Медикасол предпазва от образуване на белег на мястото на нараняване на кожата.

Спреят ДжинДжира Медикасол е изключително подходящ за премахване на следи от наранявания, операции, изгаряния и други инциденти, които сме преживявели през годините. Продуктът е решение и за белези, вследствие на венозни язви и декубитус.

С ДжинДжира Медикасол можем да ликвидираме и козметични дефекти, които съсипват самочуствието ни — целулит, фурункули, акне, белези от варицела, ваксинации.

Отпечатък върху телата ни оставят понякога и най-щастливите събития в живота. ДжинДжира Медикасол ще премахне стриите от бременост или белезите от Цезарово сечение, за да останат само чистата радост от майчинството.

С ДжинДжира Медикасол можем да поправим и несполуките след козметични процедури, като лазерни интервенции, пилинг, премахване на татуировки и др. Спреят не само спомага за бързо и правилно заздравяване на всякакви кожни рани и язви, но може да се прилага във всички фази на зарастването. При пресни рани употребата му предотвратява образуването на цикатрикси и келоиди, а вече формираните стари белези изглажда и заличава. Прилага се три пъти дневно, с леки масажни движения.

ДжинДжира Медикасол се отличава и с още едно предимство - той е произведен във високо технологична форма - специална дерматологична емулсия под формата на спрей. Именно тази спрей-форма го прави изключително удобен за бързо и равномерно нанасяне, без цапане на ръцете. Освен, че е напълно безопасен, той е и доказано ефективен при всякакви дерматологични проблеми.

Флаконът се разклаща добре преди употреба и засегнатия участък се напръсква равномерно 3 пъти дневно. Емулсията се разнася с леки масажни движения до попиване. При третиране на пресни белези масажирането трябва да се извършва много леко. Не се прилага при пресни отворени рани. Третирането започва 2 седмици след нараняването или след свалянето на конците. При стари и втвърдени белези може да се прилага под оклузивна превръзка или чрез ултразвук.

За да се намалят дължината и големината на белега, да се омекоти и заглади кожата, да се възстанови нейния нормален цвят и текстура и се успокои усещането за парене, щипане и сърбеж, е необходим ДжинДжира Медикасол.

Източник: 24chasa.bg

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.