iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Бащата на пребитото бебе имал и дете от предишен брак, което живее в Перник

Бащата на пребитото бебе имал и дете от предишен брак, което живее в Перник 04_1430295996

Има драма в семейството на пребитото бебе Никол, като бащата имал дете от предишен брак, което живее при майка си в Перник, а родителите на момиченцето живеят в “Люлин”.

“Палим свещи и се молим детенцето да се оправи и скоро да се прибере у дома”, казват пред “Телеграф” съседи на семейството, чието новородено бебе Никол бе зверски пребито от акушерката Емилия Ковачева.Родителите на момиченцето Станислава и Румен Димитрови живеят в нов блок в столичния квартал “Люлин 2″. Те все още отказват да разговарят с медиите. Семейството не желае на този етап да бъде медийно притеснявано.

Много от живеещите в блока не знаят, че бебето на техните съседи е станало жертва на агресивната акушерка. Ние сме 45 апартамента в този вход и не се познаваме добре, обясни бивш полицай. Семейство Димитрови освен Никол имат и още една дъщеричка – Виктория, която е на 5 години.

Едното от местата в квартала, където познават майката и бащата, е сладкарницата непосредствено до входа на блока им. Там се събират приятели и познати, които се молят всеки ден за детенцето. Всички коментират, че сем. Димитрови са тихи и интелигентни хора. Мъжът има и дете от предишен брак, което живее при майка си в Перник.

Източник: perniktoday.net

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.