iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Баба използва бастуна си, за да разбие изолацията на съседите си

Баба използва бастуна си, за да разбие изолацията на съседите си 06_1434118373

Бойна баба от пловдивския квартал “Тракия“ разби чисто новата изолация на съседите си от долния етаж с бастун. Това съобщи trafficnews.bg.

Причината за постъпката на старицата била междусъседски спор, който тлеел от доста време. Семейството от 6-ия етаж на панелния блок решило да направи външна изолация на апартамента си преди около месец. Хората извикали майстори, които да изпълнят поръчката.

В хода на ремонтните дейности обаче се оказало, че маркучът на климатика на съседите от горния етаж им пречи и майсторите решили да отрежат част от него и да го наместят както те сами решат.

След като го поставили, станало ясно, че една от стените на апартамента на горния етаж е мухлясала заради теч от тръбата на климатика. Бабата, която живее на 7-ия етаж, се ядосала на комшиите за своеволията над собствеността й и решила собственоръчно да си отмъсти.

Въоръжена само с бастуна си, заедно с дядото, се надвесила от прозореца и изронила част от изолацията докъдето могла да стигне. Възрастният съпруг й помогнал в отмъщението. Двамата се заканили на майсторите, че ще им отрежат въжетата, ако не спрат да работят по сградата.

От фирмата изпълнител не искат да продължат с ремонта заради заплахите на възрастните хора.

Източник: novinar.bg

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.