iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Loading

Астрологът, предрекъл земетресението в Перник: Правителството ще оцелее

Астрологът, предрекъл земетресението в Перник: Правителството ще оцелее 12_1450364402

2016-та може да започне с атентати и трусове, но ще е по-добра за страната ни от предходните пет години, каза астрологът Филип Филипов, който бе представен като прорицателят, който предрече земетресението в Перник и атентата в Сарафово.

На въпроса дали ще има стабилност за кабинета „Борисов 2“ или ще падне скоро, той отговори, че може да възникне политическа криза в края на февруари, но според него правителството ще оцелее. „Това, което се вижда на звездната карата на България през декември месец, показва едно смекчаване на тенденциите. От глобалните процеси в Космоса, може да се съди, че бурята от последните месеци не е отминала, но има лъч надежда. Звездните карти показват какво предстои пред човечеството. Активната дейност на хора и разумната дейност на службите за сигурност може значително да смекчи или поне да забави действията на враговете на мира. Има знаци, че политическото и военното напрежение може да се овладее чрез активна дипломация. Моделът на това, което се случи в Париж, бе изписан в Космоса, т.е. беше ясно за тази т. нар. религиозна неадекватност или фанатизъм. Опасността за тероризъм продължава да е голяма, но с отслабващ интензитет до края на годината. Неблагоприятни в това отношение са датите 17, 20 и 26 декември, като първите две са с по-висок код за опасност“, заяви Филипов.

„Тази хидра, наречена ДАЕЩ, тепърва ще атакува демократичния свят и то с много по-сериозни средства. Учителят Йода в „Междузвездни войни“ казва, че бъдещето е във вечно движение. Всъщност това е вярно, но то зависи от добрата воля на хората. В момента в Космоса се случва нещо изключително важно. Слънцето е в точен съвпад с галактичния център. Така се определят най-висшите енергии за година напред в развитието на човечеството и ако в момента и по време на коледните празници, които също имат космически смисъл, хората насочат положителна мисъл за подобряване на обстановката в световен мащаб, ще се чувстваме по-добре. Това променя реалността“, обяснява физикът-астролог.

Източник: perniknews.com

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

На тази дата в миналото

16-Декември-2016

17-Декември-2015

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.