iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Асен Блатечки хваща по Европа на мотор с изгора

Перник снимка: за хората и събитията [field_event_date-datetime]

Любимият на пернишката публика актьор Асен Блатечки се канел през лятото да запраши с мотора си в чужбина. той се канел да пътешества из Европа с приятели. Много било възможно двете колела да яхне и новата му изгора.

След горещата секссцена между Диляна Попова и Асен Блатечки в последния епизод на сериала „Стъклен дом”  тръгна клюката, че актьорът и топманекенката са се залюбили и в живота, както вече го направиха и на екрана.

Във форумите усилено се коментира, че двамата правят любов в сериала толкова истински и неподправено, че това едва ли се дължи само на актьорското им майсторство. Още повече че Диляна Попова не е школувана актриса, която да изиграе горещата сцена с такава вещина. „Личи им, че са влюбени”, коментира фен на сериала.

Самият Асен Блатечки посрещна с усмивка подмятанията. На закачките за невероятния „реализъм”, постигнат от тях в любовната сцена, обясни скромно, че не е успял да гледа точно тази серия. Той обаче се радвал, че зрителите на  “Стъклен дом” я оценяват по достойнство.

Диляна Попова и Асен Блатечки не крият, че не се е налагало да правят много дубли. „Не се притеснявам да снимам по бельо, все пак това ми е професията”, каза тези дни Диляна Попова. Красавицата потвърди, че макар за една сцена обикновено да се правят по няколко дубъла, двамата с Асен Блатечки не са имали никакъв проблем при изпълнението на любовната сцена. ”Асен е страшен професионалист и много ми помогна, пък и е голям мъжкар, което допълнително ме предразположи”, сподели тя пред bliasak, но без да се впуска в подробности как точно е била предразположена.

Редактор: Стояна Здравкова

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.