iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Антония Петрова ще става политик

Антония Петрова ще става политик 02_1454421305

След като се яви на почти всички възможни конкурси за красота, Антония Петрова се е втурнала да влиза в политиката, като русата амбиция от Перник вече започна подготовка за бъдещата си кампания.

Антония Петрова от години има апетити да става политик, но чак сега се почувства готова да направи първите си стъпки в това непознато до този момент за нея амплоа. След като загря като постоянен коментатор във „ВИП Брадър", тя вече се хвали с политически интервюта, анализи и коментари. И това - поне по няколко пъти в седмицата.

Съпругата на руския милионер Александър Бередин засега се е фокусирала да гради имидж в родния Перник. Тя стигна дотам в опитите си да накара хората да я харесат, че се смеси с тълпата на фестивала „Сурва" и се снима със знайни и незнайни кукери на площада в града. Това досега беше нещо, което трудно някой можеше да си представи. Тоца по принцип се изживява като дама от висшето общество и по правило винаги е стояла встрани от забавленията на простолюдието. „Щом се смеси с народа, има нещо наум", коментират по-наблюдателните жители на Перник.

Г-жа Бередин вече е в много близки отношения и с кметицата Вяра Церовска. Очевидно, смята да използва това ново приятелство за своята голяма цел - да влезе в политиката с летящ старт. И то като част от най-силната партия - ГЕРБ.

Съдейки по изявите й, тя се е загледала напълно сериозно в президентския пост. Почти през ден коментира дали има място за жени в политиката, може ли да има жена президент в България и кой трябва да бъде следващият държавен глава. Въпреки това обаче най-вероятно ще пропусне следващите избори за президент, защото не е глупава и е наясно, че няма почти никакви шансове точно в този момент.

По друг начин обаче стоят нещата с парламентарния вот. Той е чак след 2 години, но този дълъг срок е добре дошъл за миската, коментират запознати. За 2 години тя ще има време да изчисти имиджа си на примадона и да накара хората да я приемат сериозно. След това ще може да се пробва или за депутат в родния парламент, или в Европарламента - зависи какво ще си хареса и точно в коя област ще бъде подкрепена.

Източник: zapernik.com

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.