iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Антония Петрова имаше рожден ден

Антония Петрова имаше рожден ден 05_1463207969

Антония Петрова отпразнува рожден ден вчера, като скандалната миска става на 32 години.

Още с излизането си в публичното пространство Антония Петрова се превърна в една от най-противоречивите личности в България.

Още преди участието си в конкурса Мис България, който и спечели, перничанката вдигна нервите на Милен Цветков и бе изгонена от студиото му, защото отказа да отговаря на въпросите му. Години след това двамата заедно участваха браготворително в „Стани богат“ и перничанката се оказа по-начетена от него.

Покрай короната за Мис България Антония обра възмущението на целокупния български народ заради силиконовия си бюст и спорна красота, като тогава й излезе и прякора Мис Крокодил. Това обаче съвсем не трогна българската Мис, която стана и Мисис Русия, а за един от рождените си дни духна свещичките от торта във формата на крокодил.

Антония Петрова домонстрира лукс, като показа и огромната си кръгла натрюфена розова къща в Рударци, която местните шеговито наричат „летящата чиния“.

Мисис Петрова стана известна не само с двете си дипломи за висше образование, но и с драмите около съпруга си руснака милионер Александър Бередин. Отношенията им излязоха на показ, когато той я отвлече с автомобила си. Тогава се говореше, че Антония е бита и събличана. Малко след това обаче перничанката сключи брак именно с….. Бередин.

Антония Петрова не спря да се върти из родния ефир, като участва в реалити формати и телевизионни предавания. Нъпреки подигравките че е надута и тъпа, Петрова правеше адекватни коментари и анализи.

Антония си навлече и гнева на много хора като демонстрираше любовтта си към кожените палта, направени от безмилостно одрани невинни животинчета. Някои дори я определиха като „пернишки кукер“.

Антония Петрова е пример как един негативен образ може да е печеливш в България. Добра или лоша, тя е Антония Петрова. И кой е безгрешен, нека да го докаже?!

Източник: zapernik.com

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.