iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Антония Петрова има рожден ден днес

Антония Петрова има рожден ден днес 05_1431501417

Днес е рожденият ден на Антония Петрова, като пернишката Мис България 2009 е родена в на 13 май 1984 г. в Пазарджик. След това обаче тя живее в Перник.

На 21.03.2012 г. сключва брак в Москва с дългогодишния си приятел Александър Бередин. Двамата са заедно от 2006 г. и си казват заветното "да" на пищна церемония в центъра на Москва.

Понастоящем Антония и съпругът ѝ живеят в Москва и в София.

Перничани знаят Антония като дъщеря на собственика на вестник "Съперник" Иван Петров. По-голяма популярност перничанаката доби с участието си в конкурса Мис България през 2009. Нахаканата мис Петрова се прояви още с участието си в предаването на Милен Цветков в рамките на конкурса, когато демонстративно отказа да отговаря на въпросите му и бе изгонена от студиото.

Дали заради или въпреки скандалния си имидж именно Антония Петрова спечели короната, като стана първата Мис България взела титлата с вот на публиката. Веднага дръгнаха спекулации, че вотът е купен и че е имало много по-красиви кандидатки, а самата Антония получи прякор - Мис Крокродил.

Вместо да се впрегне на това обаче, за рождения си ден Антония се снима да огромна торта с формата на крокодил. Каква ли ще бъде тазгодишната торта, си знае само Антония Петрова.

Източник: zapernik.com

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.