iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Loading

Антония Петрова била бременна

Антония Петрова била бременна 03_1459252741

Антония Петрова Бередин очаква първото си бебе, като Мис България 2009 и Мисис Русия 2012 била на върха на щастието си, но криела щастливата вест и искала да изчака поне няколко месеца, за да не привлече лошия късмет. „Тя сподели само с най-близките си.

Страх я е някой да не й направи магия. Напоследък в профилите си в мрежата тя качваше снимки, на които изглежда променена – сияеща от щастие, типично за бъдеща майка. Хапва мекички и какви ли не други глезотии, а се знае, че преди спазваше строг хранителен режим „, шушукат близки. От години се говореше, че Мис Крокодил се мисли за бебе, но не иска да разваля фигурата си, за която така стриктно се грижи. Съпругът й настоявал да имат наследник, на когото да остави милионите си. Явно най-накрая Антония е склонила и след многобройните й изяви в телевизионни предавания тя е решила, че това е начинът да го задържи до себе си.

„Без съмнение това е крачка, която тя трябва да направи, за да е успешен бракът й. Антония добре е премислила как и кога да забременее, за да може Александър да е доволен и тя да продължи да се радва на неговото огромно богатство, внимание и грижи“, разказват приятели на семейството.

Източник: zapernik.com

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.