iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Ангел залюбил Мая

Ангел + Мая = любов

Избираният два мандата за депутат от БСП в Перник Ангел Найденов залюбил една от най-популярните си колиги - устата  Мая Манолова. Освен другари в партията, те вече били близки и  в живота, разкрива “Труд”.

Двамата били заедно от известно време, но пазели в дълбока тайна връзката си. Един от малкото посветени бил председателят на БСП Сергей Станишев, който сам се досетил за случващото се помежду им.

“Не търсете някаква интрига в това, че Мая и Ангел са заедно. Те са големи, разумни хора, още повече че са и свободни - тя е разведена от няколко месеца, а той е в процес, така че няма нищо извънредно в ситуацията”, заяви техен приятел.

Пред “Труд” юристката, без която не минава важен дебат в парламента и която според официалната статистика на 41-вото народното събрание е най-речовитата депутатка, не бе особено словоохотлива. “Не мисля, че личният ни живот представлява интерес за хората. Но след като ме питате - да, това е факт, с Ангел Найденов сме заедно. Повече няма да коментирам тази тема, защото тя засяга не само нас двамата, но и близките ни хора”, каза Мая Манолова.

Публична тайна е, че преди време тя е била интимна приятелка на настоящият син кмет на Кюстендил Петър Паунов. Бурната им връзка е от времето, когато двамата били свободни откъм брачни партньори и адвокатствали в родния им Кюстендил. Сега Петър Паунов и щастливо оженен за бившата си пиарка, от която има близнаци. 

На който не му върви с властта, му върви в любовта, коментират в парламента по повод връзката на Ангел и Мая. И припомнят, че откакто БСП е извън управлението, личният живот на много соцдепутати бележи възход - председателят им Сергей Станишев стана за сефте баща. С наследници се сдобиха и Атанас Мерджанов - за 4-ти път, и Петър Курумбашев - за 3-ти. 

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.