iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


30 000 души искат да посетят гол ресторант в Лондон

30 000 души искат да посетят гол ресторант в Лондон 05_1462109220

Лондон отваря „гол” ресторант за лятото и вече повече от 30 000 души са се записали в листата на чакащите за място в него, като те ще трябва да се настроят за дълго чакане, тъй като капацитетът на ресторанта е от 42 души.

Идеята на ресторанта е да накара хората да се върнат обратно към природата, далеч от индустриализираните световни тенденции и модни влечения, демонстрирани в ресторантите. В заведението също така няма да можете да използвате мобилен телефон и дори електрически крушки. Гостите ще могат да се насладят на прекрасна кухня и да „преживеят една нощ без всичко излишно – храна без химикали и оцветители, без електричество, без телефони и дори без дрехи, ако пожелаят”, казват собствениците на заведението. Неговото име е „The Bunyadi”, като „буняди” е хинду термин за „естествено”. Ресторантът ще има отделни секции за голи и облечени, както и съблекалня за първите. Не е ясно каква точно ще е сервираната храна. Рестпорантът е измислен от компанията „Lollipop” , позната с друг временен бар в стилистиката на популярния сериал „Breaking Bad”. „Идеята е да изживеете истинско освобождаване”, описва концепцията на голия ресторант основателят на компанията Себ Лиял. „Работихме здраво по дизайна на пространството, в което всеки обект, с който клиентите имат досег, е гол.

Използването на естествен бамбук и свещи ни позволи да направим ресторантът дискретен, като едновременно с това запазихме характера му".

Източник: 24chasa.bg

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.