iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Loading

Възпитаниците на Обединената школа по изкуствата представиха изложба

Възпитаниците на Обединената школа по изкуствата представиха изложба 06_1402994552

Годишна изложба преди да излязат във ваканция представиха възпитаниците на Обединената школа по изкуствата в ОК "Дворец на културата" в Перник.

Млади художници от класа на Снежана Велинова в Обединената школа по изкуствата към Двореца на културата в Перник подредиха годишната си изложба, съобщиха от Двореца на културата за ZaPernik.com.

Преди да излязат в лятна ваканция младите творци споделиха с родителите и приятелите си усвоените от тях умения през годината като показаха нарисувани от тях картини. Пейзажи и натюрморти, класни стаи и любими животни, родени от въображението на децата, изпъстриха фоайето на Двореца на културата. Десетки зрители се насладиха на красивата изложба и поздравиха младите художници и тяхната преподавателка. Директорът на Двореца на културата Милчо Спасов пожела на децата да продължат да развиват своя талант, а директорката на Галерия Перник Елена Темелкова увери младите художници, че ги очаква в голямата галерия.

След успешно приключилата година младите творци излизат в лятна ваканция, а през октомври тяхната преподавателка Снежана Велинова ще ги очаква отново в Двореца на културата.

Източник: zapernik.com

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

На тази дата в миналото

28-Юни-2016

29-Юни-2015

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.

ipernik com