iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Валентин Топалов представя изложба днес

Валентин Топалов представя изложба днес 03_1425975065

В галерия "Кракра" в Перник днес от 17.30 часа ще бъде открита изложба на художника Валентин Топалов. Той ще представи парижки ескизи

Пред родна публика, творецът ще покаже около 20 маслени работи и няколко рисунки, създадени по време на престоя му в града на изкуството "Сите дез арт" в Париж миналата година.

Валентин Топалов прекара в "Сите дез арт" два месеца заедно с художници от цял свят, които се събират там, за да обменят опит и творчески идеи и да се зареждат от атмосферата на многоликия Париж. Изложбата в никакъв случай няма претенции за изчерпателност в представянето на пъстрия и наситен с пластовете на времето и различните култури град, тъй като творбите са рисувани в кратките промеждутъци между заниманията в творческите ателиета и претворяват моментното състояние на твореца, потопен във вълнуващата атмосфера на френската столица. През октомври м.г.изложбата бе представена в галерия "Париж" в София. Сега да се насладят на творбите ще имат възможност и любителите на изобразителното изкуство в Перник.

Източник: bnr.bg

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.