iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Трио "Евридика" засне дебютния си клип

Трио "Евридика" засне дебютния си клип 10_1413896933

Мария, Радостина и Моника снимаха първия си клип в покрайнините на град Перник. Видеото към песента "Цъфнало цвеке шарено" засне екипът на ЕНИ филм.

Приказната обстановка на крепостта "Кракра" и слънчевото време спомогнаха за доброто настроение на трите чаровници от трио "Евридика". Момичетата сменяха традиционни носии и официални рокли, а аксесоара, който не смениха и за минута бе усмивката. Мария, Радостина и Моника пяха и се забавляваха през целия ден, а всеки който видя и чу момичетата се спираше, за да ги послуша.

Вокално трио "Евридика" е създадено по идея на преподавателят им доц. Георги Петков в началото на учебната 2010/2011 г. в Нов български университет. Момичетата участват в много конкурси и печелят престижни национални и международни награди. Успоредно с това развиват активна концертна дейност в градовете София, Кюстендил, Добрич, Копривщица, Ямбол, Стара Загора, Пловдив, Лясковец, Велико Търново и др. Триото има в репертоара си песни от почти всички фолклорни области в България.

Мария Александрова, Радостина Стефанова и Моника Божичкова заснеха клип към прекрасната песен "Цъфнало цвеке шарено" и всички чакаме с нетърпение да видим крайния резултат.

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.