iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Loading

Танцьорите от “Di dance” се представиха отлично

Танцьорите от “Di dance” се представиха отлично 03_1459061209

Отлично представяне направиха танцьорите на пернишкия клуб “Di dance” на проведения в зала Триадица в столицата Национален квалификационен турнир и Национален отворен танцов фестивал, като състезанието беше от 11 до 13 март, а Диана Крумова която е ръководител и хореограф на пернишката група беше включена в съдийския панел на квалификационния турнир.

Пернишките деца спечелиха пет златни медала и първо място за солови изпълнения в в стиловете: Сценични танци; Шоу танци;Характерен танц и Акро джим. Имаме и два сребърни и бронзови медали в същите стилове.За групови изпълнения спечелиха две купи и първо място Малките танцьори на "Di dance" спечелиха купи второ и трето място за Шоу танци и Характерен танц.

Много добре се представи шест годишната Божения Николова, която вече има втори златен медал от Sofia Dance Fest - соло до 7години Характерен танц. Състезанието беше в зала Триадица, а в продължение на три дни танцьори от цялата страна показваха своите умения и талант, а публиката имаше възможност да се наслади на красотата на танца и неговите многообразни форми и стилове като модерен и съвременен танц, джаз танц, класически танц, танцово шоу, акробатичен танц, хип хоп, диско денс, мажоретни танци, характерни и фолклорни танци, етно шоу и други.

Източник: perniknews.com

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

На тази дата в миналото

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.