iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Loading

София се изкефи на Roxette

София се изкефи на Roxette 06_1434625595

С невероятна атмосфера, много качествен рок и разтърсващо шоу ще бъде запомнен концертът на шведското дуо Roxette в София, като Мари Фредриксон и Пер Гесле подариха на своите почитатели два незабравими часа с настроение и емоции. В замяна те бяха посрещнати от многохилядна публика, която и за миг не спря да пее със своите любимци.

Вокалистката беше избрала бял тоалет за сцената и през цялото време седеше много грациозно, докато музикантите около нея контрастираха в черно и не спираха да подскачат със завладяващата енергия на рока.

Още в самото начало на вечерта "Арена Армеец" се превърна в море от танцуващи хора. Музиката се редуваше с овации и дори малките технически проблеми вместо да отегчат феновете от няколко различни поколения, ги караха да аплодират още по-силно Roxette.

След подгряващите парчета на младежите от "Революция Z", публиката чу хитовете "Dangerous", "Listen to your heart", "It must have been love", "The look" "Fading like a flower", а голямата изненада дойде с изпълнение на "Моя страна, моя България" на електрическа китара.

София беше една от спирките в новото турне на Roxette. Очаква се то да приключи по времето, когато формацията ще празнува 30-ата си годишнина.

Информацията е на БГНЕС.

Източник: bnr.bg

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

На тази дата в миналото

17-Юни-2016

18-Юни-2015

18-Юни-2014

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.

ipernik com