iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Ще провеждат концерт в театралният салон „Георги Русев”

Ще провеждат концерт в театралният салон „Георги Русев” 03_1426487431

В театралният салон „Георги Русев” ще се проведе пролетен концерт за Деня на любителското творчество, като проявата ще бъде на 17 март от 18 часа.

Художествените състави на Районен младежки дом – Мошино ще зарадват своите почитатели с голям пролетен концерт. Празникът е традиционен и е посветен на Деня на любителското творчество и настъпващата пролет. Почитателите на изкуството ще могат да се насладят на прекрасните изпълнения на танцьорите, певците и актьорите от творческите формации на младежкия дом.

На сцената ще излязат малките грации от школата по класически балет с ръководител Татяна Андонова, гимнастичките на Албена Паунова от спортен клуб „Едая”, прекрасните танцьори на Людмила Томова от клуба по спортни танци ”Надежда” и хип-хоп-ърите от формация “DA Clique”. Забавни скечове са подготвили и младите артисти от състава за буфосинхрон „Тигретата” с ръководител Румен Искренов. Певческият си талант ще представят момичетата от вокална формация „Синева” с ръководител Дарин Бърнев и децата от детска вокална група „Хвърчило” с музикален педагог Елена Христова. Магията на българския фолклор ще разкрият певците и танцьорите от фолклорен ансамбъл „Граово” с хореограф Александър Нецов.

Източник: perniktoday.net

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.