iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Ще представят "Краят на омагьосания кръг" в Лятното кино в Перник

Ще представят "Краят на омагьосания кръг" в Лятното кино в Перник 08_1407834089

“София Филм Фест” в Перник продължава този четвъртък на 14 август от 21 часа в Лятното кино. Финалната за тази година прожекция е на “Краят на омагьосания кръг” на режисьора Феликс ван Хрунинген. Филмът печели наградата LUX на Европейския парламент за 2013 г.

Пернишките киномани ще се запознаят с историята на Дидие и Елиз. Любовта между тях е пламнала от пръв поглед, а връзката им е бурна и страстна. Елиз има студио за татуировки и тялото и е покрито със спомени от минали връзки. Дидие свири на банджо в блуграс група. Той живее в каравана в белгийската провинция и се възхищава на “страната на свободата” – Америка.

Станали неразделни Елиз се присъединява към групата като певица. Скоро малката им дъщеричка Мейбел се ражда и се нанасят в очарователна къща. Едва навършила 6 години Мейбел се разболява тежко и двамата родители реагират по различен начин. Как ли ще се преборят заедно, след като са толкова различни?

“Краят на омагьосания кръг” е мелодрама, изпълнена със страст и музика и ще покаже на любителите на киноманите, че любовта понякога побеждава съдбата, а друг път – не.

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.