iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Ще има изложба на 18 ноември

Ще има изложба на 18 ноември 11_1447681194

Радомирката Жени Желязкова ще представи самостоятелна изложба, която ще се състои на 18 ноември от 17,30 часа в галерия „Артсалон“.

Жени ще представи пейзажи от Пернишко, Рила и Стара планина. Платната са рисувани с маслени бои и пастели. Художничката представи изложбата в гр. Радомир през 2014 г., но за пернишката публика са добавени няколко нови платна.

Женя Желязкова е родена през 1993 г. в Перник и живее в гр. Радомир. Основното си образование завършва в ТПГ „Н. Й. Вапцаров“, а в момента е студентка в Лесотехнически университет – София със специалност „Екология и опазване на околната среда”. Представя първата си изложба „Портрети на исторически личности, послание за преклонение към тях” през 2010 г. заедно с клуб „Историк” с ръководител Юлиян Ситарски в Изложбена зала „Войнишко въстание” в град Радомир. Изложбата е представена и в сградата на Община Перник през март 2011 г., а през април и в Арт салона на Радио Благоевград. Изложбата „Живопис“ Женя представя в Радомир в Изложбена зала „Войнишко въстание” през май 2014 г.

Източник: perniktoday.net

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.