iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


С песен в сърцето млади изпълнители очароват публиката в Перник

С песен в сърцето млади изпълнители очароват публиката в Перник 11_1415628095

Съвместна инициатива на ОК "Дворец на културата" и ТВ "Кракра" дава шанс на млади изпълнители на народна музика да се изявят пред публика и да добият популярност.

Нова рубрика започват ОК "Дворец на културата" в Перник и телевизия "Кракра". Всеки последен петък от месеца талантливи изпълнители на народна музика ще се изявяват пред публика. Концертите ще се заснемат и ще се излъчват в телевизия "Кракра". Това е начин младите таланти да се популяризират и да получават възможност за изява.

Първият концерт под надслов "С песен в сърцето" ще се проведе на 14.11. от 17, 30 ч. в Малкия салон на Двореца на културата в Перник. В него ще вземат участие изпълнители от НЧ "Напредък" в гр. Радомир с ръководител Георги Гьолски, НЧ "Искра" в гр. Перник, както и Вокалната група към АНПТ "Граовска младост" към ОК "Дворец на културата" с ръководител Силвия Симеонова. Традиция ще бъде във всяко издание младите изпълнители да бъдат поздравявани от своите ръководители. Първи на сцената ще се изявят Силвия Симеонова и Кирил Методиев.

Рубриката ще продължи всеки последен петък от месеца до края на месец април. След това на най-добрите изпълнители ще бъдат заснети видеоклипове. А всички участници в концертите ще получат награда екскурзия.

Изпълнителите и публиката ще получават и награди. Сред първите спонсори, които ще зарадват любителите на фолклора на концерта в петък, са книжарница "Ирида", сладкарница "София", магазин "Калпазани", "Сани Конс" и ЕТ "Здравко Георгиев".

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.