iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


РМД Мошино кани на "Игри с маски"

РМД Мошино кани на "Игри с маски" 01_1390204774

Районен младежки дом-Мошино кани перничани на “Игри с маски”. Проявата е на 22.01.2013г. от 18.00 часа на сцената пред дома. Танцовият спектакъл е съпътстваща изява на XXIII международен фестивал на маскарадните игри „Сурва”- Перник 2014 год.

„Игри с маски” е алегоричен разказ за вечната борба между доброто и злото, дуализма в природата и човешката същност, пресъздаден чрез езика на танцовото изкуство. Динамичният и атрактивен спектакъл обещава да води зрителя през дебрите на сблъсъка между светлина и тъмнина, магията и мистичността на древния обред, пречистващата сила на огъня.

Спектакълът е нов творчески проект на екипа на Районния младежки дом, с оригинална хореография, дело на Александър Нецов и Денис Илиев, художествени ръководители на ФА „Граово” и хип-хоп формация „Da Cliuqe”. В него ще видим танцьори от ФА „Граово”, хип-хоп формация „Da Cliuqe”, танцова формация „Граово”, артисти от огнено шоу „Дивинитас”, певици от ВФ „Синева”, сурвакари от групата на град Батановци и ученици от Професионалната гимназия по техника и строителство “Арх. Й. Миланов” и Технологичната професионална гимназия “Мария Кюри”.

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.