iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Пуснаха най-новата книга на Себастиен Жаприза

Пуснаха най-новата книга на Себастиен Жаприза 08_1407735348

Най-новата книга, която излезе в Перник, е “Любимецът на жените”. Автор е Себастиен Жаприза. Сюжетът не книгата е да един чаровен мъж и осем жени… Докъде може да ги отведе страстта?

В края на прекрасен летен ден на един безлюден плаж млад мъж пада на пясъка, смъртоносно ранен в гърдите. Но кой е дръпнал спусъка? Това са въпросите, на които ще намерите отговорите в книжното издание.

“Една след друга осем жени, преминали през живота му, разказват любовните си истории с него, без да крият нито миговете на удоволствие, нито страданието и моментите на агония, довели ги, може би, до мисълта да сложат край на живота му. Коя обаче казва истината? Дали това е Ема, младоженката, отвлечена през първата си брачна нощ от един затворник? Или Белинда, красивата проститутка от “Ла рен дю кьор”? А може би Зозо – пансионерката със снежнобяла кожа от същото гостоприемно място, която всяка сутрин боядисва кожата си, за да се превърне в черна перла.

Списъкът продължава с младата вдовица Каролин, директорка на пансион за момчета, с Фру-Фру – маникюристка от Париж, превърнала се в звезда на Холивуд, която крие този странник на яхта и го отвежда на другия край на света. За да се срещне там с Йоко – страстната и порочна японка, оцеляла от корабокрушение на пустинен остров насред Тихия океан. Следва американката Толедо – медицинска сестра, която се грижи за героя в един военен лагер в Бирма. А последна в този калейдоскоп от женски характери е Мари-Мартин – адвокатката, която трябва да защитава пред съда мъжа, когото цял живот е обичала. Изповедите на тези дами са като парченца от пъзел – те сглобяват образа на мъж с много лица, който с лекота омайва жените и оставя следа в живота им”. Това е само част от анонса, с който ви запознаваме.

Източник: perniktoday.net

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.