iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Първата цигулка на КО "Орфей" блесна в новия клип на Графа

Първата цигулка на КО "Орфей" блесна в новия клип на Графа 10_1414147203

Концертмайсторът на КО "Орфей" с диригент Райчо Христов към ОК "Дворец на културата" в Перник Адриана Точева освен с блестящите си изяви с оркестъра се изяви и с участие в най-новия клип на Графа.

Във видеото младата чаровница е облечена в костюм за фехтовка и естествено свири на цигулка. Ади споделя, че клипът е сниман в Националната спортна академия, а костюмът е бил ужасно неудобен.

Въпреки всичко участието й в този проект е било интересно и вълнуващо. Адриана е родена в Пловдив и е завършила Националното училище за музикално и танцово изкуство.

Още в ученическите си години се изявява в няколко музикални конкурса и в театрална постановка с Асен Блатечки, Алексей Кожухаров, Петър Тосков и Ивайло Христов. Красавицата е завършила висшето си образование в Националната музикална академия "Проф. Панчо Владигеров". Освен многобройните си изяви в България Ади е свирила и в Франция, Испания, Португалия, Унгария, Сърбия, Италия, Южна Корея, Швейцария, Чехия и др.

От 2011 г. Адриана е оркестрант в КО "Орфей" с диригент Райчо Христов към ОК "Дворец на културата" Перник, а от този сезон е концертмайстор.

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.