iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Продават благотворително дискове, подписани от Стоян

Продават благотворително дискове, подписани от Стоян 11_1415190091

Продължават благотворителните инициативи в подкрепа на Стоян. Преди няколко дни бе поставено началото на благотворителна акция с продажба на лимитирана серия дискове с песни на Стоян, подписани лично от него.

От вчера във Фейсбук бяха обявени два търга. Единият е за първия диск с № 0001 с обявена началната тръжна цена от 10 лева. Вторият е за дарена колекционерска сребърна монета от приятел на Стоян, с тегло 15,55 g и сертификат за автентичност, подписан лично от управителя на „Българска монетна къща” Любомир Лазаров. Наддаването за нея тръгна от начална цена 200 лева.

Инициативният комитет в подкрепа на Стоян продължава да набира средства по дарителската сметка ИК “В ПОДКРЕПА НА СТОЯН”
СМЕТКА/IBAN:BG58 IORT 8111 1005 1113 00 КОД НА БАНКАТА/BIC: IORTBGSF
ИНВЕСТБАНК АД, ФЦ ПЕРНИКгр. Перник, ул. “Петко Каравелов” №2.

Събраните средства и от благотворителните продажби и по дарителската сметка ще бъдат използвани за подпомагане на китариста, който загуби дома си, заради имотна измама.

Всеки следобед Стоян прекарва времето си с приятелите в кафе Карамел. Освен, че раздава автографи, той се радва на тяхната компания. Освен, че се опитват да му помогнат финансово, хората край него искат да го зарадват по всякакви начини. Днес той дори посвири на любимата си китара. В момента Стоян е в психиатрично отделение на пернишката болница, където се правят изследвания за здравословното му състояние. Вследствие на тежката катастрофа, която преживя през 1995-та година, той остана инвалид и има проблеми с кратковременната памет.

Намирането на подслон за Стоян е най-важното в момента. Един от вариантите е да получи общинско жилище. Дано само кметския казус в Перник не попречи с намирането на по-бързо решение на проблема.

Източник: perniktoday.net

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.