iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Продадоха над 250 билета за концерта на "Сигнал" в Перник

сн. senzacia.net

Повече от 250 билета са закупили перничани за концерта на българската рок група "Сигнал". Директорът на Младежкия дом Милчо Спасов заяви, че очаква довечера пред лятното кино напливът от желаещи да е още по-голям.
„Хората са отвикнали да си купуват билети на изнесени каси. Всички го правят от мястото, където ще е проявата. Затова очакваме наплива от хора да е горе пред лятното кино”, заяви Спасов.
Цената на билета е 10 лв. „Сигнал” ще забиват от 19,30 ч. Бандата, която от години не е идвала в града, сега реши да включи Перник в юбилейното си турне. “Сигнал” планираше концерт още миналата пролет, но тогава земетресението, което разлюля града, осуети плановете им. Сега музикантите са избрали за място на срещата с любимата си публика сцената на обновеното лятно кино. Феновете ще чуят и ще могат да пеят заедно със своите любимци вечните песни на “Сигнал” като “Да те жадувам”, “Сбогом”, “Лодка ли е любовта”, “Може би”. Музикантите ще представят и по-нови неща, ще изпълнят парчета от най-новия си Черно-бял албум, в който доста втвърдиха саунда. Певецът с най-лиричния глас на българската сцена Данчо Караджов пък ще изпълни и песни от първия си самостоятелен албум.
Информация: mirogled.com

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.