iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Представят спектакъл в Перник

Представят спектакъл в Перник 12_1418283053

В Перник ще представят спектакъла “Шегите, които Бог си прави”. Той ще бъде представен на сцената на пернишкия театър от актьорът Димитър Бакалов.

Митко е симпатичният герой и домакин на представлението, който отново ще ни разсмее до сълзи с наблюденията си върху необятните, но забавни различия между мъжките и женски мотиви и поведение. Този път обаче, през призмата на Божието чувство за хумор.

Ще научите защо мъжете обичат да натискат клаксоните, когато минават покрай жени на улицата, какво е първата среща за мъжа и за жената, защо е създаден Луноходът и каква е причината Колумб да открие Америка. Историите за недоразуменията с неговата прекрасна Райна продължават да бъдат толкова познати и може би затова така истерично смешни. Невъзможността да разберем другия пол минава на друго ниво, когато сексът започва да има цел. И когато тази цел е постигната и Господ ни е дарил със здраво дете, чувството му за хумор се проявява навсякъде.

Предизвикателствата на бащинството ще ви разсмиват и трогват, ще ви накарат да се замислите какво означава да бъдеш баща и каква Божия щедрост е това. Ще ви накарат да повярвате, че бащите са истински герои. Защото трябва да покоряват съвършено нови континенти: бременността, курсовете за бременни, колко естествено е естественото раждане, какво означават физическите изменения при мъжете по време на бремеността на жената, и ще бъде ли някога както преди?

Всички роли – Митко, Райна, Колумб, приятелите, обърканите бащи, бременните жени, и разбира се децата, отново са изиграни от Димитър Бакалов. Страхотна предпоставка за еднo извънредно забавнo, но и проникновенo и трогващo представление.

Източник: perniktoday.net

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.