iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Празнуваха 35 години от създаването на Дома на туриста в Перник

Празнуваха 35 години от създаването на Дома на туриста в Перник 03_1426145613

Отбелязаха 35 години на Домът на туриста „Васил Апостолов” в Перник, като се проведе празничен концерт.

Над 100 присъстващи имаха възможността да видят всички награди, плакети, грамоти и ордени, които неуморните членове на дружеството са получили през годините за своя специален принос за развитието на туризма в община Перник.

Областният управител Ирена Соколова, която бе официален гост на събитието, изказа благодарности и поздрави празнуващите дейци. Специални гости бяха още заместник-кметът на Общината Румяна Гьорева и главният секретар Денислав Захариев.

„Работата ви дава възможност на хората да съпреживяват удоволствието от досега с красивата природа и да опознават културно-историческото богатство на държавата ни.

Важно за всички нас e не само да опазим и съхраним това, което ни е дадено от природата, но и да покажем на света уникалността, която притежава България. Продължавайте да бъдете будни, усмихнати и дейни, пример за младите. Нека с неуморимия си дух да осъществите още много пътувания до прекрасни дестинации”, каза Соколова на членовете на Дома на туриста.

Със свои изпълнения се изяви вокалната група „Хармония” към дома с ръководител Искрен Варадинов. Съставът изпълни две авторски песни на своя ръководител – за Перник и за патрона на дружеството Васил Апостолов.

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.