iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Подготвят спектакъл за 30 март

Подготвят спектакъл за 30 март 03_1459253769

Уникален илюзионно танцов спектакъл ще събере публика на 30 март в Перник, като в навечерието на празника на илюзионистите 1 април магът ИКАР ще зарадва своята публика със специално шоу, което този път е подготвил заедно с хип-хопърите от Switch.

Зрителите ще видят коронния номер на ИКАР, в който той сваля главата от раменете си.

Магът ще опита отново да се измъкне от смъртоносния удар на гилотината. Заедно със своите асистентки Ина и Дани той ще забавлява зрителите и с много ефектни фокуси, илюзии и манипулации, някои от които ще бъдат показани за първи път на сцена.

Шоуто е замислено като цялостен илюзионно танцов спектакъл, в който динамика и ритъм ще придадат темпераментните танци на хип-хоп формация Switch.

Атрактивните танцьори обещават да изправят публиката на крака с най-зрелищните си хореографии и да накарат всички да се раздвижат в техния ритъм.

След завръщането си от Италия магът ИКАР посвети няколко години на създаване на нови номера, които той сам измисля и изработва реквизита.

Именно затова шоуто му е уникално и не може да бъде видяно на друго място. Идеята за съчетаването на илюзионните номера в цялостен спектакъл с танци и сценични ефекти е заимствана от стила на великия Дейвид Копърфийлд.

Хип-хоп формация Switch е добре позната на почитателите на екстремните танци в Перник и в страната.

С динамиката и силата, която показват на сцената, те завладяват публиката и не оставят никого равнодушен. Танцьорите се снимат във видеоклипове на популярни български изпълнители, участват в множество спектакли и събития в цялата страна и обучават млади таланти в своите школи.

Модерен балет Diamant е най-новата танцова формация в Перник. Под ръководството на Дани млади грации овладяват изкуството на танца и радват зрителите с красота и хармония на сцената. Това ще бъде една от първите изяви на обещаващата формация.

Перничани ще могат да видят Първоаприлския илюзионно-танцов спектакъл с участието на ИКАР и Switch на 30 март от 18, 00 ч. на голяма сцена в Общинския младежки дом в Перник.

Източник: zapernik.com

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.