iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Перничанин има нов клип

Перничанин има нов клип 11_1448372603

Пернишки лейбъл издаде най-новото парче на денс продуцента от Добрич, като Тафо работи с едно от най-големите имена на българската сцена – 100 Кила, като спретна музиката за патриотичното парче „100 Гайди“.

Парчето е със заглавие BouBou – Run. Клипът е сниман на „Serres Racing Circuit“ в Гърция, където тестовият шофьор на Рено Александър Стоев от „Sofia Karing Ring“ вдига адреналина с високи скорости и свистене на гуми. Другата част на клипа е заснета на Бунарджика Тепе в Пловдив. В него спортистът Стоян Костанев от клуб „Крива Спица“ прави екстремни демонстрации с велосипед. Видеото засне Георги Салпаров от „No Crew“.

Артистът Тафо Великов, познат още като Digital Nottich, е български денс продуцент и селектор от Добрич, активен в стилове като Trap, Deep House, Electro-House и Dubstep. Сред най-известните му творения са трап парчето „Ass Like That“ и дъбстеп тракът с етно елементи „Gaidastep“. Първият му официален релийз за лейбъл носи името „Truly Wild“ EP, издаден от LCD Records през лятото на 2014. „Truly Wild“ EP влиза в класацията на Beatport „Hip-Hop Top 100 Releases“ и се изкача до 40-та позиция. От известно време Тафо работи и с едно от най-големите имена на българската сцена – 100 Кила, като спретна музиката за патриотичното парче „100 Гайди“.

Година след създаването на най-успешните български канали за електронна музика InTrap Channel и CDeep Music създателите решиха да обединят уменията си и да създадат музикалния лейбъл LCD Records. Създаден в Перник – България, лейбълът е най-големият за електронна музика на родна земя. Работи с няколко държави от цял свят, сред които Германия, Румъния, Гърция, САЩ и с познати имена в България. Един от тях е и Тафо Великов.

Източник: perniktoday.net

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.