iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Откриват Автокино в Перник

Откриват Автокино в Перник 03_1426920458

На 21 април 2015 отваря врати първото Автокино във Видин. Всеки следващ ден от месеца ще отваря Автокино в 24 Областни града (Варна, Добрич, Силистра, Шумен, Русе, Турговище, Велико Търново, Габрово, Троян, Ловеч, Плевен, Враца, Видин, Монтана, София, Перник, Кюстендил, Благоевград, Пловдив, Кърджали, Хасково, Казанлък, Стара Загора, Сливен, Ямбол и Бургас). Инициативата продължава от 6 Април до 30 Април 2015г.

Жителите и гостите на Перник ще могат да се насладят на 3 прожекции от 20:00ч, 21:30ч и 23:00ч на първия български пълнометражен анимационен филм от 20 години насам “Българ Филмът”. Желаещите да присъстват е необходимо да направят предварителна резервация и разбира се - да имат автомобил.

Местата са ограничени до 40 автомобила.

Всеки месец на една и съща дата (21-во число в Перник) ще се излъчват по 3 прожекции. Киновечерите ще представят различни актуални Български, Европейски и Американски филми.

Автокиното се състои се от голям външен филмов екран, операторска кабина, щанд за храни и напитки и паркинг за автомобили. В рамките на това затворено пространство, посетителите могат да гледат филми в уединение и комфорта на своите автомобили.

Звукът се изпъчва от нискочестотно AM или FM радио, и се приема директно от радиото в автомобила на съответната честота.

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.