iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Откриха изложба на Даря Евтимова в галерия "Кракра"

Откриха изложба на Даря Евтимова в галерия "Кракра" 09_1410343636

Изложбата „Послания“ на Даря Евтимова бе официално открита. Пъстроцветните цветя на авторката изпълниха галерия „Кракра“ и приятелите и почитателите на художничката останаха възхитени. Сред гостите бяха ВрИД кмет на община Перник Илинка Никифорова, Симеон Мильов, Снежана Велинова, Сашо Евтимов и много други
приятели, художници и почитатели на изобразителното изкуство.

ВрИД кметът на Община Перник г-жа Никифорова поздрави Даря Евтимова за прекрасната изложба и за юбилея й. Тя изненада авторката с почетния знак на града и я остави почти без думи.

Даря от своя страна разказа, че вдъхновение черпи от децата и заради това я посвещава на внуците си и на децата в детската градина, където е директор.

Уникалната изложба включва 50 картини. Между тях има абстрактни композиции и риби, но най-много са картините, изобразяващи цветя. Цветята, според Даря, отправят своите послания за красотата и хармония.

Атмосферата в галерия „Кракра“ тази вечер бе пъстра и изпълнена с много позитивизъм, а любителите на изкуството ще могат да се наслаждават на изложбата до 23 септември.

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.