iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Орлин Горанов с КО Орфей

Орлин Горанов с КО Орфей 05_1399555624

Класически арии и популярни хитове ще пее Орлин Горанов в Перник с КО "Орфей". Певецът ще изпълни в съпровод на музикантите от КО "Орфей" с диригент Райчо Христов увертюри от популярни опери, италиански канцонети, бравурни испански пиеси, както и една от песните си визитки "Светът е за двама".
Един от най-популярните и обичани гласове на българската музикална сцена Орлин Горанов ще гостува в Перник със специален концерт. Изпълнителят ще бъде солист на КО "Орфей". Концертът ще поднесе на любителите на музиката от различни жанрове истински шедьоври от няколко епохи и стилове. Началото ще бъде строго класическо с песни от Цезар Франк и Франц Шуберт в изпълнение на младите таланти от хор "Родна песен" към ОДК Перник. Орлин Горанов, чийто глас е подходящ за изпълнение както на класически репертоар, така и на поп музика, ще представи пред почитателите си увертюра от операта "Севилският бръснар", италиански канцонети, бравурна испанска пиеса, евъргрийни, како и една от песните визитни картички в своя репертоар - "Светът е за двама". Оркестърът ще допълни музикалната мозайка с изпълнения на произведения от Щраус и Шостакович.
Пъстрият концерт ще събере публика на 13 май от 18 часа в Малкия салон в Двореца на културата. Диригент ще бъде Райчо Христов.

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.