iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Организират купон на хижа "Славей"

Организират купон на хижа "Славей" 07_1437121683

На хижа „Славей" край Перник четирима млади ентусиасти организират "SUMMER FOREST OPENAIR", като канят перничани да се включат в шоуто. Събитието събира фенове в последните дни в социалната мрежа.

Това не е първата подобна инициатива в Перник. „Това е един social проект на 4-ма младежи-ентусиасти, които имат опит в организирането на различни ивенти. "SUMMER FOREST OPENAIR" - място, където различни артисти ще изявяват своят потенциал, сцена, която ще завладява публиката мигновено и свобода, която няма да имате никъде другаде. Елате да се запознаем... и да потанцуваме. С огромно удоволствие искаме да ви съобщим, че ще разполагаме с чисто нова озвучителна система L-Acoustics, огромен бар, места където да си оставят питиетата първите качили се, превенция против неволи, страхотен персонал. Също, и ще срещате, доста често, любимите ни кофи за боклук, уважавайте ги, нека не остават празни. Забранява се внасянето на пластмасови бутилки от всякакви видове напитки, както и всякакъв вид алкохол!

На партито ще има бар с доста достъпни цени!!" – призовават организаторите. Те напомнят на всички перничани, които ще се качат на хижата на 24 юли да пазят чистота около мястото на събитието. Полезно е да се знае, че лица под 18 години ще се пускат само с придружител, а входа е 5 лева.

Източник: perniknews.com

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.