iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Организират куклени спектакли и забави на открито за децата

Организират куклени спектакли и забави на открито за децата

За радост на децата започна лятната ваканция, като специално за тях, кметство „Изток" и Младежки дом – Мошино организират куклени спектакли и забави на открито.

Отново и тази година ги очакват партита и весели срещи с куклите. На 2,16 и 30 юли от 10.30ч. в класната стая сред парковото пространство на кметство „Изток", ще има зелен театър за най-малките. Ще гостуват Куклен театър – Благоевград и Театър „Ая"- София.

Първата постановка на 2 юли е "Приказна въртележка" и е история за най-малките, която обаче и порасналите деца, каквито са възрастните, биха гледали с удоволствие. Тя е за различните уроци – за тези, които ни учат в училище, за други, на които ни учат родителите и такива, които сами трябва да научим.

На 9 и 23 юли, на площадката при спирка „Детска градина" в Мошино, от 18.00ч. ще има и денс партита на открито. Ще звучат най-новите летни хитове, а децата ще учат атрактивни танцови движения и стъпки с помощта на аниматори. В купона ще участват хип-хопърите на „DA Clique"и певиците на ВФ "Синева".

Източник: perniknews.com

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.