iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Организират фотоконкурс в област Перник

Организират фотоконкурс в област Перник 08_1439732354

Организират фотоконкурс на тема моето лято сред туристическите забележителности на област Перник, като в конкурса могат да вземат участие всички млади хора на възраст от 15 до 29 години (навършени).

Технически изисквания:

Снимките трябва да са в дигитален формат JPEG, да имат заглавие и да бъдат придружени от 2-3 изречения, описващ мястото, ситуацията и посланието на снимката (до 40 думи).

Файловете не трябва да са по-големи от 6 MB.

Всеки автор трябва да предостави изходен файл (снимка в оригинален размер). Не се допускат фотоколажи, както и снимки, които са грубо ретуширани дигитално или съдържат допълнително прибавени надписи и графики. Целта на конкурса е да покаже снимки, които се доближават максимално до естествената среда, която са запечатали, а не да се показват умения на автора да работи с фотообработващи програми.

Допускат се следните допълнителни обработки на снимките: обработка на яркост и контраст; изостряне на изображението и прекадриране на снимката.

Няма ограничения относно датата, на която е направена снимката. Единственото условие е да е направена през лятотои да бъде от място, което е в рамките на област Перник.

Организаторите си запазват правото да не допускат до участие в конкурса снимки, които нямат необходимите технически качества и не отговарят на темата на конкурса или влизат в противоречие с общоприетите морални норми.

Източник: perniknews.com

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.