iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


ОМС организира Национален Литературен Конкурс

ОМС организира Национален Литературен Конкурс 01_1453272871

Общински младежки съвет гр. Перник организира Национален Литературен Конкурс по случай 18 си рожден ден. В конкурса могат да участват всички младежи между 14 и 25 години. Темите за есетата са: "О неразумни и юроде! Защо се срамуваш да се наречеш българин?" и "Къде остана детството?". Обемът на есето трябва да е до 3 страници в Word, шрифт - Times New Roman и Font Size – 12. Есетата могат да се изпращат до 20.02.2016 на [email protected] или на адрес гр. Перник 2300; пл. Кракра Пернишки1; ОБМД. Наградите са ваучери за книжарница "Ирида". Те ще бъдат на стойност за 1-во място 100лв.; 2-ро място-75лв.; 3-то място-50лв. Награждаването ще бъде на 3 март, когат е и рожденият ден на неправителствената организация.

"Ние много се вълнуваме за рождения ден на нашата организация. Искахме да го отбележим подобаващо и за това решихме да направим този конкурс, чрез който се надяваме младите хора да изразят своето мнение по предложените теми и да стимулираме тяхното критично мислене.

Призоваваме всички младежи в страната, които обичат литературата, да се включат! "-споделят младежите от Общински Младежки Съвет.

Повече информация за конкурса и въпроси на имейл адреса им или на страницата им във Фейсбук: https://www.facebook.com/omcpernik/?fref=ts

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.