iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Нови инициативи има в читалище “Елин Пелин”

Нови инициативи има в читалище “Елин Пелин” 10_1412688650

В Програмата си за новия творчески сезон народното читалище „Елин Пелин“ включва нови дейности. През миналата година бяха започнати успешни инициативи в читалището.

На голям интерес се радват организираните курсове по английски език и опознавателните екскурзии на клуб „Родознание“. И през новия творчески сезон най-голямото читалище в региона „Елин Пелин“ ще продължи да развива художествената самодейност. Отново децата ще имат възможност да се обучават в музикалната школа към културната институция, ще продължи и обучението по английски език.

То стартира през изминалата учебна година и вече има много желаещи да се включат, каза Йордан Дичев. През новия сезон читалищните дейци са предвидили да въведат още нови дейности, с които да привлекат младите перничани. Първата инициатива за сезона ще бъде на клуб „Родознание“. На 11- ти октомври ще бъде организирана опознавателна екскурзия до Дойранското езеро. За Деня на града на читалището ще гостува група от Лесковац, с която институцията поддържа тесни контакти. Те ще се представят с едночасов концерт в Перник.

Източник: krakra.tv

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.