iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Николета Станойкова покори и журито на "Гласът на България"

Николета Станойкова покори и журито на "Гласът на България" сн.svejo.net

16-годишната Николета Станойкова се яви на кастингът на шоуто „Гласът на България“ и моментално покори журито. Членовете щяха да се „избият“ кой да я вземе, но тъй като последната дума има Ника тя избра да бъде в групата на Вики.

Това е втората й изява в телевизионен конкурс. Преди три години, Николета Станойкова взриви сцената на тв шоуто „България търси талант“, като стигна до финала.

Тогава перничанката изпълни песента на Бионсе – Listen и изправи на крака  цялата зала, накрая и журито. След изявата, Ника бе обявена за българската Бионсе.  Хилда Казасян тогава заяви: Николета, ти си най-хубавото нещо, свързано с музика, което ми се е случвало на тази сцена. Страхотна си. На какво ли не се нагледахме – страхотна си, уникална си.

Магардич Халваджян с присъщата си доза съмнение я оцени така: За мен е удивително, ако ти не си учила да пееш. Не знам за хеви метъла, но тук си перфектна. Третият в журито Любен Дилов – Син сподели: Искам да ти кажа, Николета, че ти си единственото нещо след „Миньор“ Перник, което ме е карало да ставам на крака.

Много сме горди с Николета, с перфектното й представяне миналата вечер в „Гласът на България” и може да разчита на нашата подкрепа, каза директорът на СОУ „Д-р Петър Берон” Севделина Димитрова. Ника е десетокласничка в школото в профилирана паралелка с изучаване на английски език. Тя е не само отличничка на сцената, но и отличничка в клас и отговорна в ангажиментите си, допълни Димитрова.

Информация: gradski.org

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.