iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Над 40 автори представят пернишките художници на Шипка 6

Над 40 автори представят пернишките художници на Шипка 6 04_1427867735

Над 4о автори ще представят повече от 100 свои произведения - живопис, графика и пластики в най-представителната галерия в България на ул. "Шипка" No6 в столицата. Жури от СБХ селектира участниците.

Представителна изложба на СБХ в Перник ще се открие на 2 април от 18, 00 ч. на ул. "Шипка" No6 в столицата. За експозицията са селектирани над 100 творби от повече от 40 автори, представители на СБХ в Перник и асоциирани членове с авторитет в средите на художниците и с множество изложби в страната и чужбина, информира директорът на Галерия Перник Елена Темелкова. Творбите, които ще представят пернишката гилдия, бяха избрани от жури от членове на СБХ. Свои работи ще изложат както утвърдени автори, добре познати на публиката и ценени от творците в цялата
страна, така и млади автори. На третия етаж в галерията на СБХ ще бъдат подредени живописни и графични творби, скулптори и приложна графика.

Предишната изложба на пернишките художници на "Шипка" 6 бе през 2009 г. Тя премина при много голям интерес и получи отлични рецензии. Организаторите се надяват този път летвата да бъде вдигната още по-високо.

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.