iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Млади и утвърдени автори представя Галерия Перник през юни

Млади и утвърдени автори представя Галерия Перник през юни 06_1433308840

През месец юни любителите на изкуството в Перник ще се насладят на три
атрактивни изложби. Елена Темелкова ще представи "Настроения" в галерия
"Кракра", малките художници от ателието към Художествена галерия Перник ще покажат резултата от упорития си труд през сезона, а група "Хладилника" ще представи творби както на млади, така и на утвърдени
художници в галерия "Л. Гайдаров".

Програмата на Художествена галерия Перник през месец юни стартира с изложба на директора на галерията Елена Темелкова. Експозицията ще включва живопис и текстил и ще носи името "Настроения". Официалното откриване на изложбата ще бъде на 11 юни от 17.30 часа в галерия "Кракра".

На 16 юни от 17.30 часа в галерия "Артсалон" малките художници от ателието към Художествена галерия Перник ще представят свои творби. Изложбата е годишна и ще представи по една работа на всяко дете. Ателието към Художествена галерия Перник ще работи до края на месец юни.

Изложба по проект "Разбираш ли ме, разбирам те" ще представят авторите от група "Хладилника" на 18 юни от 18 часа в галерия "Любен Гайдаров". Изложбата е плод на партньорството на ХГ Перник с група "Хладилника" и има за цел да представи трима млади художници и трима утвърдени творци. Галерия "Перник" активно работи за приобщаването на младите таланти към творческата гилдия. Подобна бе и целта на скулптурната изложба "Дестинация Пластика", в която начинаещи и утвърдени автори представиха свои творби.

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.