iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Лео, Играта и СкандаУ забавляваха младежите в Радомир преди началото на новата учебна година

Лео, Играта и СкандаУ забавляваха младежите в Радомир преди началото на новата  учебна година 09_1441963294

Радомирските ученици пяха и танцуваха в голямата зала на Младежкия дом броени дни преди началото на новата учебна година. Първи на сцената се качиха СкандаУ, които изпяха най-големите си хитове с помощта на радомирските младежи. Освен добре познатите си песни групата представи и най-новото си парче „Ангели и демони“ и публиката ги аплодира бурно.

Концертът продължи с добре познатите изпълнения на Лео и Играта, а публиката не спря да пее и танцува. Лео и Играта споделиха, че цяло лято не са спирали да работят и освен най-новата песен „Номер 1″, която изпълниха пред радомирци, до месец се очаква да излязат още две нови парчета. При последното изпълнение Лео и Играта поканиха на сцената всички желаещи и младежите се присъединиха към тях с голямо удоволствие. Артистите споделиха още, че от няколко години участват в благотворителни футболни срещи заедно с много популярни свои колеги и обещаха да направят мач и в Радомир.

Феновете останаха пред Младежкия дом дълго след концерта, за да могат да вземат автограф и да се снимат с любимците си. Концертът „Още миг лято“ бе специален подарък за младежите от Община Радомир, за да изпратят лятото и стартират новата учебна година с положителни емоции и добро настроение.

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.