iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Коледни забавления радват публиката в Младежкия дом в Перник

Коледни забавления радват публиката в Младежкия дом в Перник 12_1418817632

Тази вечер е традиционният годишен концерт на школите към Младежкия дом в Перник. Свои самостоятелни програми ще представят в дните до Коледа и танцова школа "Ситара денс" и Арт Академия "Утринна звезда".

Коледни забавления радват публиката в Общинския младежки дом в Перник в предпразничните дни. Тази вечер от 19, 00 ч. в Големия салон ще събере зрители традиционният годишен концерт на всички школи и формации към дома. На сцената ще се качат танцьорите от "Екстрийм шоу", "Йорденс студио", модерен балет "Диденс", ДФА "Чудно оро", школата за народни танци "Хоро", модерен балет "Авангард", танцово студио "Кизомба" и хип-хоп формация "Суитч". В света на изящното слово ще пренесат публиката младите поети от литературно студио "Пегас". Атрактивни илюзии ще представят възпитаниците на Илюзионно студио "Икар".

Младите таланти и техните ръководители ще представят пред своите родители, близки и приятели и пред всички почитатели на изкуството в града това, което са постигнали през годината. По традиция годишните концерти на школите от Младежкия дом се превръщат в истински празник за всички изпълнители и за публиката.

Предколедните събития продължават утре с концерт на Танцова школа "Ситара денс" от 19,00 ч. и на 19 декември с програмата на Арт Академия "Утринна звезда" от 18,00 ч.

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.