iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Какво ще дават в киното през уикенда

Какво ще дават в киното през уикенда 06_1435212677

Програма на киното за уикенда:

27юни 2015г. /събота/

11.00ч. „МОЯТ ПРИЯТЕЛ БЕРНАРД“

Детска анимация

Анимация, Приключенски, Комедия

70мин.

Сам е срамежливо момче, което се страхува от почти всичко - от странните сенки в стаята си през нощта до малкото кученце в квартала му. Всичко просто изглежда твърде страшно за него! Един ден Сам среща полярния мечок Бернар, който не се страхува от нищо. Бернар отвежда Сам на епично приключение и му помага да преодолее страховете си, което му позволява да се изправи пред най-голямото чудовище!

18,00ч. „КРЪВ ЗА КРЪВ“

Сценарист: Дж. Х. Уаймън

Режисьор: Нилс Арден Оплев

В ролите: Дженифър Бътлър, Арманд Асанте, Изабел Юпер, Терънс Хауърд, Доминик Купър, Колин Фарел, Нуми Рапас, Изабел Юпер, Франки Джи, Луис Да Силва-мл.

Продуцент: Нийл Х. Мориц

КРЪВ ЗА КРЪВ е екшън-трилър, в чийто център стои любовна история, развиващ се в престъпния подземен свят на Ню Йорк. Виктор (Колин Фарел) е дясната ръка на престъпния бос Алфонс (Терънс Хауърд), който е изправен пред неизвестен човек, систематично избиващ членове на неговата банда и дразнещ го със заплашителни бележки.

Дарси (Доминик Купър) е приятел на Виктор, който също работи за Алфонс. Той е обсебен от идеята да открие кой стои зад убийствата, за да спечели благоразположението на шефа си и да се издигне в организацията. Насред всичко това, Виктор среща Беатрис (Нооми Рапас), загадъчна французойка, живееща с майка си Валентин (Изабел Юпер) в сградата срещу блока на Виктор. Постепенно той става все по-привлечен от нея, докато открива, че Беатрис не е жената, която изглежда, а всъщност е жертва на престъпление, която търси разплата, за което се нуждае от помощта на Виктор.

Но тя скоро открива, че Виктор също не е мъжът, който изглежда, а е човек, търсещ отмъщение за смъртта на съпругата и малката им дъщеря отпреди няколко години. Когато тези двама наранени души, обсебени от идеята за възмездие, се събират, тяхната наситена връзка води до изпълнението на брутален план за наказание.

28 юни 2015г. /неделя/

11.00ч. „ЛЕГЕНДАТА ЗА КУНГ- ФУ ЗАЕКА“ - детска анимация

18,00ч. „УЧЕБНИК ПО ЛЮБОВ“

В ролите: Робърт де Ниро, Моника Белучи,

Рикардо Скамарцио, Карло Вердоне,

Лаура Чиати, Валерия Соларино,

Донатела Финокиаро

Източник: perniknews.com

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.