iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Ива Давидова стна лице на изложбата „Светът без насилие”

Ива Давидова стна лице на изложбата „Светът без насилие” 11_1448642504

Талантливата фолклорна изпълнителка Ива Давидова е едно от лицата на фотографска изложба, която е под надслов „Светът без насилие”.

Пернишката фотографка Светлана Велинова-Све, фондация П.У.Л.С. и Дворец на Културата-гр. Перник организираха фото-изложба по повод Световния ден за борба с насилието -25 ноември, част от 16-те Световни дни за борба с насилието над жени. В нея като популярна личност със снимка от последния си видеоклип „Стояне, любе Стояне” участва и народната певица.

„С лицето и името си заставам зад каузата в подкрепа на хора, изживели насилие под каквато и да е форма, и особено на жени и деца, изживели домашно насилие. Чудовищата, причинили подобни деяния върху беззащитни жертви, са за затвор и публичен линч!”- отсича изпълнителката от ефира на Фен Фолк ТВ и споделя, че борбата с домашното насилие ще е една от новите й каузи. Певицата е известна с организирането и лично участие в много благотворителни концерти и мероприятия в помощ на болни и нуждаещи се.

С каузата против насилието върху жени и деца Ива Давидова разширява кръга от обществено-значимата си дейност, като ще концентрира усилията си в подкрепа жертвите на тежки престъпления против личността.

Източник: perniknews.com

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.