iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Има нова площадка за стрийт фитнес в Перник

Има нова площадка за стрийт фитнес в Перник 06_1434545522

Кметът на Перник откри новоизградената площадка за стрийт фитнес в Централен градски парк в Перник, като проектът е на стойност 40 000 лв.

Съоръжението е от най-високо качество и е снабдено с ударопоглъщаща настилка, която да предотвратява евентуални травми в случай на падане. Официални гости на мероприятието бяха зам.-кметът на Перник Владислав Караилиев, секретарят на общината Денислав Захариев, общински съветници от ГЕРБ и граждани на Перник. „Полагаме всички усилия, за да предоставим на съгражданите си повече възможности за спорт на открито. Уредите са изключително качествени и отговарят на високи стандарти за безопасност “, заяви Иванов. Той обърна внимание, че пространството около площадката също е облагородено, обособени са и алеи, водещи към нея.

Иван Иванов даде обещание, че до две седмици ще бъдат сложени и стойки за велосипеди, тъй като повечето от младежите идват до площадката с колелета.

Своето задоволство от новата придобивка изрази и 17- годишният Йоан Георгиев, който е състезател по уличен фитнес, а общинският съветник от ГЕРБ Иво Иванов не пропусна възможността да направи няколко набирания на лостовете.

Източник: perniktoday.net

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.