iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Loading

Христо Шопов ще играе в Перник

Христо Шопов ще играе в Перник 09_1473862241

След 15 години отсъствие от театралната сцена, Христо Шопов се завърна триумфално с национално турне и постановката „Догодина по същото време“, като е привлечен от драматургията и желанието си да изживее радостта от личния контакт с публиката, за първи път през 2016 г. той реши да зарадва не само почитателите си на софийска сцена, но и в страната. Гастролите преминават със забележителен успех, многобройна публика, широк медиен отзвук и много аплодисменти.

Пиесата създадена от Бърнард Слейд има редица награди и над 1400 представления на Бродуей! Сега предизвикателството да се превъплътят в образите на Джордж и Дорис приемат Христо Шопов и Лилия Маравиля – актьори със забележителен талант и респектираща кариера. Със своето майсторство, те завладяват почитателите на театралното изкуство и ги увличат в едно страстно приключение из необятните лабиринти на човешката душа.

„ДОГОДИНА ПО СЪЩОТО ВРЕМЕ”

по Бърнард Слейд

ХРИСТО ШОПОВ

и

ЛИЛИЯ МАРАВИЛЯ

Превод и адаптация: Георги Михалков

Режисьор: Георги Михалков

Композитор: Иван Драголов

Сценография и костюми: Антония Попова

Продуценти: Владислав Карамфилов, Лилия Грънчарова

26.09.2016г. ПЕРНИК – Общински драматичен театър Боян Дановски

Билети на касата на ОДТ-Боян Дановски и в мрежата на Eventim.bg

Начало:19:00ч.

„Догодина по същото време” е точката на пресичане на две търсещи се и отдадени една на друга души, извън параметрите на времето, социалния статус и битийните условности. История за една изневяра,превърнала случайността в съзнателен избор и повод за преоткриване – година след година…Вдъховяваща изповед, изпълнена със забавни ситуации, обрати, изпитания и възторжен триумф на любовта, като неизменно присъствие в житейските сезони.

Извън театралната сцена, голяма любов на Христо Шопов си остава киното. Носител е на редица наши и международни награди, като за ролята си на Пилат Понтийски във филма на Мел Гибсън „Страстите Христови„ получава наградата за най-добър актьор от Филмовия Фестивал в Иркутск през 2004 г. Христо Шопов е главно действащо лице в над 70 филма, запечатали във времето изключителни образи,сред които:„Вчера“, „Маргарит и Маргарита“, „Очите плачат различно„, „Love.net“ , „Дървото на живота” и др.

Източник: zapernik.com

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

На тази дата в миналото

28-Април-2016

30-Април-2015

29-Април-2015

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.